Meldkamerdiensten

Steeds vaker eisen verzekeraars dat alarmsystemen aangesloten moeten zijn op een meldkamer. De meldkamer zorgt voor een adequate afhandeling van uw alarmmelding.

Voor meldkamerdiensten en alarmopvolging werkt Holster samen met ViewControl. Uw alarmsysteem staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar in direct contact met de alarmcentrale. Een geruststellend gevoel!

 

NCP-gecertificeerd

ViewControl is een uiterst moderne Particuliere Alarm Centrale (PAC) die volledig voldoet aan de strenge eisen zoals gesteld door het Ministerie van Justitie. Bovendien is ViewControl NCP-gecertificeerd. Een garantie voor kwaliteit!

Voortdurende monitoring

Met behulp van een geavanceerd computersysteem, zorgt ViewControl voor een voortdurende monitoring van aangesloten elektronische beveiligings- en camerabewakingssystemen. Indien de situatie dit vereist, zijn alle medewerkers getraind adequaat en snel te handelen.

Uiteraard kunt u bij Holster ook terecht voor aansluitcontracten en onderhoudscontracten. Neem contact op voor meer informatie.

Comments are closed.